Microsoft işbirliği ile yapılan bilgisayar kursu bitti ama CD'ler yeni ulaştı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Ocak 2006 00:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MEB-Microsoft işbirliği ile yapılan bilgisayar kursu ile ilgili CD elime 10 gün kadar önce geçmiştir. Fakat birkaç gündür sisteme giremiyorum, çevremdeki öğretmen arkadaşlara sorduğumda onların da aynı durumda olduklarını öğrendim. Konuyu araştırmaya başladım ve söz konusu kursun 30 aralık 2005 mesai bitimine dek sürdüğünü öğrendim.

Zaten 10 gündür 10 kere sisteme girmeyi denediysem en az 5' inde sanırım server yoğunluğu veya problem olması nedeniyle sisteme giremedim. Halbuki aynı anda nette gezebiliyordum yani bağlantı vardı. Ama 2-3 gündür hiç giremiyorum. Şu anda sanırım kurs bittiğinden CD'deki bilgilere ulaşmamamızı sağlayacak server olmadığından CD'de bilgiler olmasına rağmen ulaşamıyoruz. Gerçekten ders işleyişini beğendim, sertifika olmasa bile bilgilere ulaşıp öğrenmek istiyorum. Ama ulaşamıyorum. Aşağıdaki durumlara cevap arıyorum ve konuyu gündeme getirmenizi istiyorum.

1) Uzun süredir söz konusu kurs olmasına rağmen neden bize CD'ler bu kadar geç ulaştı? Ben Tuzla'da görev yapıyorum ve söz konusu kurs için belki birkaç ay süre gerekirken biz sadece 10 gün önce cd lere ulaşabildik. Bunun sorumlusu kim?

2) Anlaşıldığı üzere farklı yerlere farkı zamanlarda bu CD'ler ulaşmış, genel bir zaman sonlandırma yerine, öğretmenin sisteme ilk girişinden her öğretmen için veya belli bölgeler için farklı başlangıç bitiş süreleri tespiti daha uygun olmaz mıydı? Bu durumda cd'lere 10 gün önce ulaşan ile 1 sene önce ulaşan aynı kefeye konmuş oluyor.

3) Eğer öğretmenlerin eğitimi isteniyorsa bizim gibilerin durumu göz önüne alınıp sürenin uzatılması gerekir bunu talep ediyoruz.

4) En azından öğretmenlerin CD'deki bilgilere ulaşması sağlanıp sertifika olmasa bile kendimizi geliştirme şansını kullanabilmemiz gerekmez mi?

Konuyu sizin de incelemeleniz sonucu daha geniş kapsamlı gündeme getirmenizi on binlerce öğretmen adına rica ediyorum bence bilgisayar eğitimcinin ayrılmaz bir parçası olmalıdır. Ve bu kurs gerçekten çok güzel bir kurs. Yararlanmak istiyoruz.

Haberi yazan: boramat

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber