9 aydır aranan çocuğun organ mafyasına kurban gittiği iddiası

Adana'da işe gitmek için 28 Temmuz'da evden ayrılan ve o zamandan beri aranan çocuğun organlarının alınarak öldürüldüğü ileri sürüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2013 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
9 aydır aranan çocuğun organ mafyasına kurban gittiği iddiası

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi, Narlıca Mahallesi'nde oturan ve seyyar satıcılık yapan Hüseyin Şen (44), ilköğretimi bitiren oğlu Kemal Şen'i (15) bir oto tamircisine çırak olarak verdi. 28 Temmuz Cumartesi günü tamirhaneye giden Kemal Şen'den bir daha haber alınamadı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri 26 Nisan'da baba Hüseyin Şen'i arayarak çocuğunun bulunduğunu söyledi. Emniyete giden baba Şen, oğlunun kaybolduğu tarihten 3 gün sonra Tarsus'ta ölü olarak bulunduğu ve ailesinin bulunamadığı için Adana Adli Tıp Kurumu'nda 15 gün bekletildikten sonra kimsesizler mezarlığına defnedildiğini öğrendi.

9 ay sonra oğlunun öldüğü haberini alan baba Şen, "Oğlumu komşum işe götürüyordu. 28 Temmuz'da oğlum sır oldu. 10. aya girdik bana geldiler, haber verdiler. Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nden çağrıldım. Gittim resimlere baktım, benim oğlum. Orada öldüm. Vücudu açılmış, iç organları alınmış. Oğlumun organları mı alınmış dedim. Yanımdaki polis 'evet' dedi. Oğlumu Tarsus'ta bir kanalda bulmuşlar. Olay yerinin resimlerine göre söylediğim izlerden tespit etmişler. Ama bana hiç göstermediler. Bütün Türkiye'nin haberi var oğlumun kayıp olduğundan. Siz nasıl defnedersiniz benim oğlumu. Neyi örtbas yapıyorsunuz? Başbakanımıza yalvarıyorum. Ne olur buna bir el atın. Oğlumun mezarı açılsın, ben görmek istiyorum. Ne şekilde ve nasıl öldü benim çocuğum. Bu bir cinayettir" dedi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber