Üniversitelilerden hastaneye kütüphane

BÜLENT Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, 'Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi' kapsamında Ereğli Devlet Hastanesi'nde hastalar için kütüphane oluşturdu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Mayıs 2013 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversitelilerden hastaneye kütüphane

3'üncü sınıf öğrencileri Ayça Öztürk, Özge Taşlıcalı, Saadet Çavdar, Kübra Kartal, Merve Özer, Yasemin Kurt ve İffet Hilal Yeşilli, Ereğli Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Bölümü'ndeki bir odayı kütüphaneye çevirdi. Hastane yönetiminin desteği ile yapılan çalışmada, kütüphaneye raflar monte edildi. Hayırseverlerin de katkılarıyla sağlanan kitapların konulduğu kütüphane törenle açıldı.

Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Yrd. Doç. Dr. Soner Yavuz, 'Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi' kapsamında öğrencilerin geçen yıl 80, bu yıl da şimdiye kadar 70'e yakın proje ürettiğini söyledi. Yrd. Doç. Dr. Yavuz, öğretmen adaylarının topluma yararlı bireyler olabilmelerini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Hastane Başhekimi Dr. Muharrem Erdem de kütühanenin oluşturulmasında emek veren öğrencilere teşekkür etti. Dr. Erdem, tedavi gören hastalar ve refakatçilerinin yanında personelin de kütüphaneden yararlanabileceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber