Yeni bir yağışlı hava dalgası geliyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2006 17:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye, bayrama soğuk ve yağışlı bir havayla giriyor. Bugün yurdu etkisi altına alacak yağışlı hava, önümüzdeki haftaya kadar sürecek. İç bölgelerde kar yağışı bekleniyor.

İstanbul yarın ve cumartesi yağmurlu, pazar günü karla karışık yağmur altında. İzmir ve Antalya pazara kadar sağanak yağışlı, Adana üç gün sağanak yağmur alıyor. Ankara yarın yağmurlu, cumartesi kar yağışlı. Erzurum'da üç gün kar yağışı var...

Hava sıcaklığı hafta sonunda tüm yurtta azalacak. Önümüzdeki üç günde en düşük hava sıcaklığı İstanbul'da 3, Ankara'da 0, İzmir'de 5, Adana'da 11, Antalya'da 7, Erzurum'da -14, Trabzon'da 3, Diyarbakır'da 2 dereceye kadar düşecek.

YARIN bütün bölgeler yağış altında... Sivas çevresi, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kar, Ege ve Akdeniz'in kıyısında gökgörültülü sağanak yağış bekleniyor. Ege ve Edirne'de aşırı yağışlar su baskınlarına sebebiyet verebilir. Marmara'da poyraz sert esiyor.

CUMARTESİ günü yağışlar devam ediyor. İç bölgelerde yağışlar akşam saatlerinden itibaren kara dönüşecek. Marmara'nın iç kesimleri karla karışık yağmur, İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu kar yağışı alıyor. Sağanak yağış Akdeniz'in kıyısında sürüyor. Poyraz Marmara ve Ege'de şiddetli esmeye devam ediyor.

PAZAR günü Marmara'nın doğusu (İstanbul), Batı Karadeniz'in kıyısı ve K.Maraş çevresi karla karışık yağmur, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ve Kütahya kar yağışı altında. Doğu Akdeniz sağanak yağış, G.Doğu Anadolu ve Karadeniz'in kıyısı günü yağmurlu geçirecek. Trakya, Ankara, Ege ve Batı Akdeniz çok bulutlu... Batı bölgelerimizde poyraz esiyor...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber