Pazar Kaymakamı, cimnastikçileri sevindirdi

Pazar Kaçkar Cimnastik Kulübü'nün minik öğrencileri, başarılı çalışmalarından ötürü kaymakam Selçuk Aslan tarafından belge ile onurlandırıldı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Mayıs 2013 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Pazar Kaymakamı, cimnastikçileri sevindirdi

Pazar'da geçen yıl kurulan ve kısa sürede jimnastik sporunun gelişmesine katkı sağlayan Kaçkar Cimnastik Kulübü'nde yetişen minik öğrenciler, başarılı çalışmalarından ötürü, ilçe Kaymakamı Selçuk Aslan tarafından plaketle onurlandırıldı.

Yüzme, atletizm ve jimnastiğin sporun temelini teşkil ettiğini ifade eden Kaymakam Aslan, kulüp yetkilileri ve öğrencileri tebrik ederek, çalışmalarında başarı diledi.

Rize Kaçkar Cimnastik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Saliha Kurtuluş Kosanoğlu ise veliler olarak çocuklarının; başarılı, sosyal hayata katılan bireyler olması için çaba gösterdiklerini belirterek, “Derneğimizde sadece sportif anlamda değil sosyal anlamda da faaliyetlerde bulunuyoruz. Minik öğrencilerimiz burada aldıkları eğitim neticesi 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda, herkesin takdirini kazanan, güzel gösteriler sundular. Devamında da değişik etkinliklerimiz olacak” dedi.

Kaynak: pazar53

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber