Yaralı liseliye ilk müdahaleyi yoldan geçen doktor yaptı

TEM Otoyolu'nda motosikletiyle kaza yapan liseli gence yoldan geçmekte olan bir doktor müdahale etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2013 12:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yaralı liseliye ilk müdahaleyi yoldan geçen doktor yaptı

TEM Otoyolu'nda motosikletiyle kaza yapan liseli gence yoldan geçmekte olan bir doktor müdahale etti. Yaralı genç için çevredeki sürücüler ve polis ekipleri seferber olurken, liseli gencin motosikletine çarparak yaralanmasına sebep olan sürücü ise olay yerinden kaçtı.

Olay saat 09.45 sıralarında TEM Otoyolu Sancaktepe mevkii Ümraniye istikametinde meydana geldi. İddiaya göre; lise öğrencisi İ.A, 34 JG 4778 plakalı motosikletiyle Çamlıca gişeler istikametinde ilerliyordu. Bu sırada, sürücüsü ve plaka bilgileri öğrenilemeyen bir otomobil, Acar'ın motosikletine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin hakimiyetini kaybeden liseli genç, bariyerlere çarparak düştü. Kazayı gören vatandaşlar, hemen yaralı gence yardım etmek için yanına geldi. Bu sırada karşı yönde ilerlemekte olan doktor Bahadır Şenol da kazayı görerek durdu. Yaralı gence ilk müdahaleyi yapan Şenol, yaralı gençle konuşarak moralini yüksek tutmaya çalıştı. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri de yolun solunda yatmakta olan yaralı genci bir polis memurunun yağmurluğunun üzerine yatırarak, daha güvenli olan yolun sağ tarafına taşıdı. Bir süre yol kenarında ambulans bekleyen İ.A, olay yerine gelen ambulansla Ümraniye eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, doktor Bahadır Şenol, kazayı görerek geldiğini ifade ederek, "Ters istikametten gidiyordum ancak müdahale etmek zorundaydım. Şu anda yaralının önemli bir şeyi görünmüyor" şeklinde konuştu. Yaralı gence yardım etmek için duran diğer sürücüler ise kazaya neden olan otomobil sürücüsünün yaralı gençle ilgilenmek yerine otomobiliyle ilgilendiğini söyledi.

Polis ekipleri kaza yaparak olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber