Her türlü kırık not düzeltilir!

Haber Giriş : 07 Ocak 2006 11:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

YILLARDIR vatandaşların kamu kurumları ile olan yazışmalarında ilk adres olarak baş vurdukları arzuhalcilerden bazılarının sahtekarlığa alet olmaları tepki çekti. Okulların tatil olmasıyla birlikte yoğun öğrenci akınına uğrayan bazı arzuhalciler, mesleklerine yakışmayacak bir davranış sergiledi. Öğrencilerin karnelerindeki kırık notları notları düzelten arzuhalciler öğrencilere kötü örnek olurken, aynı zamanda da velilerin kandırılmalarına göz yumuyor.

Kırıkkale Adliyesi önünde bulunan bir arzuhalci, 21 YTL karşılığında karnelerdeki notları düzeltiyor. Öğrenciler, velilerinden korktukları için karnelerindeki zayıf notları düzelttirirken, arzuhalciler de yaptıkları bu sahtekarlıktan para kazanıyor.

Kırıkkale Adliye Sarayı'nın ön kısmında bulunan bazı arzuhalciler, çevredekilere aldırış etmeden öğrencilerin karnelerindeki notları değiştiriyor. Adeta öğrenci akınına uğrayan arzuhalciler, bu durumdan memnun olurken, öğrencilerin bu yanlış davranışlarına ortak olmaları, çeredekilerin tepkisini çekiyor

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber