112 personelinin protestosuna Kaymakam'dan tepki

BİTLİS'in Tatvan İlçesi Devlet Hastanesi ek binasında hizmet veren 112 Acil Servis görevlileri uygun mekanda hizmet vermediklerini gerekçe göstererek malzemelerini dışarı taşıdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Mayıs 2013 14:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
112 personelinin protestosuna Kaymakam'dan tepki

Başhekim Mustafa İkizek, hiçbir sıkıntıları olmadığını ve bu davranışın tutanak altına alındığını söyledi.

Tatvan Devlet Hastanesi'nin 112 Acil Servisi'nin hizmet verdiği eski SSK Hastanesi Zemin katına geçen ay Ruh Sağlığı ve Rehabilitasyon Merkezi de taşındı. Yeni bir birimin taşınmasıyla yer sıkıntısı ile karşılaştıklarını öne süren 112 Acil Servis elemanları, masa ve sandelyelerini hastane bahçesine taşıdı. Acil Servis elemanlarının bu protesto üzerine gelen Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa İkizek, şöyle konuştu:

"Bizim bir sıkıntımız yok. Tam tersine bizler şimdiye kadar elimizden gelen her türlü desteği sağladık. Bu yapılanlarla ilgili Valimize bilgi verdim ve yaşananları tutanak altına alarak ilgili makamlara gönderdim. 112 acil servisi çalışanlarının bu durumda resmen mizansel olarak davranmışlar. Kendilerine dışarı atılmış süsü veren bu arkadaşlara hastane yönetimi olarak 5 oda tahsis etmişiz. Garajımız onların elinde. Neden böyle bir tutum sergilemişler anlamış değilim. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyeceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber