Saçını boyattı, kilo verdi ama yakalanmaktan kurtulamadı

ÇANAKKALE'de, çete kurup çeşitli işlerde çalıştırma vaadiyle kandırdığı yabancı uyruklu kadınları pasaportlarına el koyarak fuhşa zorladığı iddiasıyla hakkında kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası bulunan 53 yaşındaki E.E., 3.5 yıl sonra Antalya'da yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Mayıs 2013 17:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Saçını boyattı, kilo verdi ama yakalanmaktan kurtulamadı

E.E.'nin tanınmamak için saçlarını siyaha boyatıp 38 kilo vererek 47 kiloya düştüğü ortaya çıktı.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin 2009 yılında, E.E.'nin fuhuş yaptırdığını belirledikleri merkez ilçeye bağlı Dardanos Beldesi'ndeki kiralık tripleks villaya operasyon düzenledi. Operasyonda E.E. ile fuhşa zorlandıkları belirlenen yabancı uyruklu 15 kadın gözaltına alınıp tutuklandı. Kadınlar sınır dışı edilirken, hakkında çete kurup zorla fuhuş yaptırmak suçundan dava açılan E.E., 3 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mahkeme, aynı yıl aralık ayında E.E.'yi 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. Bunun üzerine E.E., ortadan kayboldu.

KIZININ TELEFON KONUŞMASI ELE VERDİ

Polis, sahte kimlik ve pasaport kullanarak yurt dışına kaçmış olabileceğinden şüphelendiği E.E.'yi yakalamak için mahkemeden alınan izinle yakınlarının telefonlarını dinlemeye aldı. E.E.'nin kızı S.E.'nin bir yakınıyla yaptığı telefon görüşmesinde, annesinden bahsederken, "Ben bile tanıyamıyorum. Birlikte olmasak sokakta görsem tanıyamazdım" demesi polisi harekete geçirdi. E.E.'nin tanınmamak için fiziki bir değişim içine girdiğini tespit eden polis, soruşturmayı bu yönde derinleştirdi. Polis, E.E.'nin Antalya'da yaşayan kızı S.E.'nin, geçen hafta Çanakkale'deki yakınlarını ziyarete geldiğini belirleyip fiziki takibe aldı. Polis, ziyaretinin ardından Antalya'ya dönen S.E.'yi burada da takibe aldı. Takip edildiğinden habersiz olan S.E., Aksu İlçesi'neki dubleks villasına gitti. S.E.'nin burada tanınmamak için sarı olan saçlarını siyaha boyatıp 85 kilodan 47 kiloya düşen annesiyle birlikte yaşadığı anlaşıldı. Takibi sürdüren polis, anne-kızın uyumak için ışıkları söndürmelerinin ardından operasyona başladı. Villanın etrafını saran polis, anne-kızı gözaltına aldı. Gece yarısı polisi karşılarında gören anne kız şoke oldu.

Çanakkale'ye getirilen E.E., işlemlerinin ardından sevk edildiği Nöbetçi Mahkeme'de hakkındaki 15 yıl hapis kararının yüzüne okunup, cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber