Trafik polislerinden sürücülere leblebi

Çorum’un Sungurlu ilçesi Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri durduğu araç sürücülerini önce trafik kurallarına uymaları için uyardı daha sonra ise sürücülere Çorum leblebisi ikram etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mayıs 2013 09:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trafik polislerinden sürücülere leblebi

Çorum'un Sungurlu ilçesi Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri durduğu araç sürücülerini önce trafik kurallarına uymaları için uyardı daha sonra ise sürücülere Çorum leblebisi ikram etti.

Sungurlu'da Trafik Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. 2013 yılının teması olan hız kuralları ve emniyet kemeri kullanımı başta olmak üzere trafik kurallarına uyulması noktasında sosyal bilinci arttırmaya yönelik olarak dinlenme tesislerini ve uygulama noktalarını ziyaret eden Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Mahmut Kapaklıkaya ve görevli personel, mola veren yol kullanıcıları ve sürücüler ile sohbet etti. İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan'ın mesajlarını içeren broşürlerin yanında, içerisinde leblebi bulunan hediye paketlerini sürücülere hediye eden trafik polisleri sürücülerden trafik kurallarına uymalarını istediler.

Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan'ın yol kullanıcılarına yönelik mesajlarını içeren broşürlerde, trafik kurallarına riayet edilmesi, uykusuz ve yorgun olarak araç kullanılmaması, hız kurallarına riayet edilmesi tavsiye edilirken, yolculuk esnasında yeterli bir şekilde dinlenmenin ve emniyet kemerini takmanın güvenli yolculuk için önemine yer verildi.

Başta sürücüler olmak üzere yol kullanıcıları ise, trafik kurallarının ve yapılan denetlemelerin kendi yararlarına olduğunu belirterek yapılan ikramlardan ve bilgilendirici uyarılardan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber