Hafta sonu havalar yağışlı - Haritalı

Hava sıcaklığı iç kesimlerde 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Mayıs 2013 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hafta sonu havalar yağışlı - Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre: Karadeniz kıyıları ile Marmara'nın kuzeyi dışında tüm yurtta görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Diyarbakır, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Malatya, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, İzmir'in kuzey çevreleri ile gece saatlerinde Adıyaman, K.Maraş, Osmaniye, Adana'nın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç kesimlerde 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve doğudan, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde, yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Diyarbakır, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Malatya, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, İzmir'in kuzey çevreleri ile gece saatlerinde Adıyaman, K.Maraş, Osmaniye, Adana'nın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, su baskını, taşkın, yıldırım, yerel dolu yağışı vb. ) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber