Jandarma ve polisten en güzel hatıra

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ile Sinop İl Jandarma Komutanlığı tarafından hatıra ormanı oluşturuldu. Çalışma kapsamında 120 fidan toprakla buluştu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mayıs 2013 23:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Jandarma ve polisten en güzel hatıra

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ile Sinop İl Jandarma Komutanlığı tarafından hatıra ormanı oluşturuldu. Çalışma kapsamında 120 fidan toprakla buluştu.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ile İl Jandarma Trafik tim Komutanlığı'nın Osmaniye köyünde ortaklaşa düzenlediği etkinliğe Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Yaşar Kaya, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ahmet Hoşgül, İl Jandarma Komutanlığı Kısım Amiri Kıdemli Başçavuş Hüseyin Aykut, Trafik Tim Komutanı Başçavuş Metin Ölmez ile çok sayıda jandarma ve polis memuru katıldı. Etkinlik kapsamında temin edilen 120 çam fidanı toprakla buluştu.

Çalışma hakkında bilgi veren Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Yaşar Kaya, hafta etkinliklerinin yoğun şekilde sürdüğünü söyledi. Son etkinlikle 120 fidanın toprakla buluştuğunu belirten Yaşar Kaya, "Bildiğiniz gibi her yıl meydana gelen trafik kazalarından binlerce vatandaşımız hayatını kaybediyor, on binlerce vatandaşımız da yaralanıyor. Milyonlarca liralık da maddi hasar meydana geliyor. Gerek denetimlerle, gerekse trafik haftasına bağlı kalmamak üzere bu tür etkinlikleri tekrarlıyoruz. Bu faaliyetlerle sürücülerimiz, yol kullanıcılarımız trafik kuralları konusunda bilgilendiriliyor.

Şu anda da Osmaniye köyü trafik hatıra ormanında fidan dikimi yapıyoruz. Diktiğimiz fidanları gelecek kuşaklara armağan ediyoruz" dedi. Yaşar Kaya, bugünde İskele Meydanı'nda trafik standı açılacağını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber