Laleli'ye kadınlar kahvesi müjdesi

MANİSA Belediyesi, Laleli Mahallesi'ne bayanlar kahvesi kazandırmak amacıyla çalışmalarına başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mayıs 2013 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Laleli'ye kadınlar kahvesi müjdesi

Belediye Başkan Vekili Mimar Azmi Açıkdil, Laleli Mahallesi Muhtarı ile birlikte bayanlar kahvesi olarak düzenlenecek alanda incelemelerde bulundu. Bölgeyi hareketlendiren bir proje uygulayacaklarını belirten Açıkdil, "Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün de oluruyla Laleli'de yaşayan bayanlarımıza böylesi güzel bir Anneler Günü hediyesini uygun gördük." dedi.

Manisa Belediyesi, Ulupark içerisinde yer alan bayanlar kahvesinin bir başka örneğini Laleli Mahallesi'ne kazandırmak için çalışmalarına başladı. Laleli Mahallesi Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'nün arka sokağında kalan ve yıllardır atıl olan büfe alanında düzenleme çalışmalarına hız verildi. Belediye Başkan Vekili Mimar Azmi Açıkdil, Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü ve Laleli Mahallesi Muhtarı Bedriye Pehlivan ile birlikte mevcut alanda incelemelerde bulundu. Bölgeyi hareketlendirecek olan bayanlar kahvesini, muhtar Bedriye Pehlivan'ın talebi doğrultusunda değerlendirdiklerini belirten Başkan Vekili Açıkdil, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün onayıyla proje çalışmalarının başlatıldığını söyledi.

Bayanlara Anneler Günü Hediyesi

Mevcut alanın bayanlar kahvesi olarak kullanılmaya başlanılmasıyla birlikte hareketleneceğini belirten Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil, işletmesi, peyzajı ve oturma alanlarıyla Laleli'ye güzle bir mekan kazandırılacağını söyleyerek şöyle konuştu, "Mevcut yeşil alanın yanında bulunan bina bir dönem büfe olarak kullanılıyordu. Fakat bu tür işletmelerin artmasıyla birlikte burası atıl duruma geçmişti. Mahalle muhtarımızın bize ilettiği durumla ilgili buranın Ulupark'ta bulunan kadınlar kahvesi gibi değerlendirilebileceğini düşündük. Bu talebi Belediye Başkanımız'a ilettik ve kendisinin de uygun bulmasıyla beraber çalışmaları başlattık.

Tamamlandığında aileler çocuklarını yanda bulunan çocuk oyun guruplarında eğlendirirken, kendileri de burada hoşça vakit geçirebilecek. Bayanlarımız da sessiz, sakin, yeşilliği bol ve ağaç gölgesi bulunan bu alanda günlerini yapabilecek." Laleli Mahallesi'ne Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Anneler Günü hediyesi verdiklerini söyleyen Başkan Vekili, "Bu vesileyle Laleli Mahallesi sakini bayanlarımızın ve tüm Manisalı bayanlarımızın Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutladım." diye konuştu.

Muhtardan Belediyeye Teşekkür

Laleli Mahallesi Muhtarı Bedriye Pehlivan da taleplerinin yerine getirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, mahalle sakinleri adına Manisa Belediyesi'ne teşekkür etti. Laleli'de yaşayan bayanların genellikle evde oturan kesim olduğunu belirten Pehlivan, "Buradaki çalışmaların bitmesiyle birlikte bayanlarımız güzel bir mekana kavuşmuş olacak. Zaten park ve kafe tarzı mekan eksikliğini yaşadığımız Laleli Mahallesi'nin bu gibi yerlere ihtiyacı vardı. Bu güzel mekan bayanlarımızın tam da istediği gibi olacak. Bu anlamda bizlere verdikleri sözü yerine getiren Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber