Urla Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'ne anlamlı destek

Urla Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'ne, Bilgin Enerji Yatırım Holding adına Mehmet Toker, bilgisayar, yazıcı-fax, projeksiyon cihazı ve perdesi desteğinde bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mayıs 2013 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Urla Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'ne anlamlı destek

Urla Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'ne, Bilgin Enerji Yatırım Holding adına Mehmet Toker, bilgisayar, yazıcı-fax, projeksiyon cihazı ve perdesi desteğinde bulundu.

Kadın Meclisi üyelerinin çabaları ile, Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'nin daha aktif bir şekilde toplantıların yapılabileceği bir ortam oluşturma gayreti ile sponsor bulundu. Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu'nun elinden plaketini alan Toker, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde kadınlara yönelik yapılan güzel çalışmalara destek olmak istediklerini dile getirdi. Karaosmanoğlu, kadınların hayatımızdaki rolünü düşününce kayıtsız kalmam imkansızdı. Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'nin sosyal paylaşımları arttırması, sorunlara çözüm bulunması ve samimi bir ortam oluşturarak insanların böyle merkezlere olan ön yargılarını kaldırma misyonunun olduğunu vurguladı. Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Feyza Karaosmanoğlu kadınların ayaklarının yere basılması için gösterdikleri gayrete destek görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'nin oluşması ve devamlılığında Urla Belediyesi'nin çalışmaları devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber