Kocamaz, Mersin'de işadamları ve Romanlarla biraraya geldi

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de Romanlarla bir araya gelip, ardından bazı işadamlarıyla toplantı yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2013 09:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kocamaz, Mersin'de işadamları ve Romanlarla biraraya geldi

Yapılan her iki toplantıda Romanların ve işadamlarının sorunlarını dinleyen Başkan Kocamaz, Mersin'in bugünkü konumun Mersin'e yakışmadığını, güzel kentin makus talihini hep beraber yeneceklerini söyledi.

Mersin girişlerinin Mersin'e yakışmadığını dile getiren Başkan Kocamaz, limanı olan Mersin'in sıradan bir kent görüntüsünde olduğu kaydetti.

Mersin'i yönetmeye talip olduklarını söyleyen Başkan Kocamaz, "Çıktığımız bu hizmet yolculuğunun hem Tarsus'umuza hem Mersin'imize hem de tüm hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Dört dönemdir Tarsus'u bir yerlere getirmek için canla, başla gayret gösterdik. Tarsus gerçekten son 19 yılda yapılan yatırımlarla artık isminden söz ettirir bir hale geldi. Tarsuslular artık göğsünü gere gere Tarsusluyum demekten gurur duyuyor. İnşallah bu yasanında çıkmasıyla 20 yıllık birikimimizi sadece Tarsus'ta değil, Tarsus'unda içerisinde bulunduğu tüm Mersin'e aktarmanın gayretini güdeceğiz. Mersin'de yaşayan insanlar olarak bizlerde Mersin ortak paydasında birleşerek insanları bir araya getireceğiz, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamalarını sağlayacağız ve Tarsus'un da içerisinde bulunduğu bütün Mersin'i inşallah burada yaşayan insanların layık olduğu bir kent konumuna getireceğiz" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber