Duvar yazılarına yazıyla tepki

Sivas'ta bir iş merkezinin duvarına sprey boya ve keçeli kalemlerle yazılan yazılardan rahatsız olan Sivas-Erzincan Tabip Odası sekreteri 30 yaşındaki Fikret Erşan, duvara astığı yazıyla bu kişileri uyardı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Mayıs 2013 16:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Duvar yazılarına yazıyla tepki

İnönü Bulvarı'ndaki bir pasajın duvarlarına yazılan yazılar, burada çalışanlarının tepkisini çekti. Pasaj içindeki Sivas-Erzincan Tabip Odası'nın sekreteri olarak görev yapan Fikret Erşan, duvar yazıları sebebiyle sık sık iş merkezinin duvarlarını temizletmek zorunda kaldı. Soruna bir türlü çözüm bulamayan Erşan, duvarları temizlemekten bıkınca yazı yazılan duvarlar üzerine uyarıcı nitelikte çeşitli yazılar astı. Çevreden geçenlerin dikkatini çeken yazılarda şu ifadelere yer verildi;

"Duvara ve kapılara yazı yazan zavallılar. Oraya yazı yazana kadar gidin ders çalışın. Belki bir hayrınız dokunur şu memlekete", "Ben bu duvarları yeni temizlemiştim siz geri kirlettiniz. Harcadığım emek ve zamandan dolayı hakkım haram olsun. Bakalım kul hakkıyla nasıl yaşayacaksınız."

Duvara asılan bu yazıların altına "Peki tamam" ve "Kusura bakma" gibi cevaplar yazılması ise dikkat çekti. İş merkezi esnaflarından Abdullah Doğruyol, "Kendini 'grafiti sanatçısı' sanan arkadaşlar buraya çeşitli yazılar yazmışlar. Bu duruma tahammül edemeyen bir arkadaşım da uyarıcı yazılar yazmış. Genç arkadaşlar gördüğünde bunu biraz komik bulsalar da onlara ders olacağına inanıyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber