Trafik magandaları polis ve gazeteciye saldırdı

Aydın'da tehlikeli araç kullandıkları için sivil polisler tarafından uyarılan üç kişi, önce polislere daha sonra da görüntü çekmek isteyen gazetecilere saldırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2013 19:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trafik magandaları polis ve gazeteciye saldırdı

Olay, bugün saat: 13.00 sıralarında Aydın Gıdacılar Çarşısı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve

istirahat günlerinde kendilerine ait aracı sanayiye

götüren polis memurları Y.P. ve

İ.T., 35 EUS 06 plakalı servis aracının trafiği tehlikeye düşürdüğünü görerek 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulundu. Trafiği tehlikeye düşüren aracın yanından geçen sivil polis memurları, camı açarak aracın sürücüsünü yavaş gitmesi konusunda uyardı. Polislerin kendilerini uyarmasına kızan sürücü İsmail Tekin B. (54), Tahsin B. (26) ve Cengiz Ü. (35) aracı polislerin önüne kırarak aşağı indi. Araçtan inen 3 kişi, polis olduklarını söylemelerine rağmen kendilerini valinin yeğeni olarak tanıtan kişilerin saldırısına uğradı.

Bu sırada olay yerinden geçmekte olan Çine Madran Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emin Aydın, kavgayı görüntülemek istedi. Fotoğraf çekildiğini fark eden saldırganlardan Tahsin B., "Vali benim amcam. Kafanı kopartırım" diyerek Aydın'a saldırdı. Emin Aydın'ı yere düşüren Tahsin B., yerde yumrukladığı Aydın'ın cep telefonunu da zorla elinden aldı.

Kavgayı haber alan polis ekipleri, olay yerine gelerek tarafları ayırdı. Polis memurları İ.T. ve Y.P. ile gazeteci Emin Aydın, Şehit Rüştü Yetkin Polis Merkezi'ne giderek gözaltına alınan İsmail Tekin B., Tahsin B. ve Cengiz Ü'den şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber