Piknikte engeller kalktı

Kula 80.Yıl Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan engelli vatandaşlar, Engelliler Haftası'nda Keyfi Sedir Alanı'nda piknikte buluştu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2013 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Piknikte engeller kalktı

Kula ilçe protokolü, Keyfi Sedir'de engelli bireylerle piknikte bir araya geldi. Pikniğe Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, Garnizon Komutanı Binbaşı Musa özgül, Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Erkan Enginar, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, Belediyesi Başkan Vekili İsmail Kavas ve Belediye Meclis üyeleri, 80. Yıl Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Seyfettin Erkaya, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile engelliler katıldı.

Etkinlikte konuşan Kaymakam Cıbır, tüm engelleri ortadan kaldırmak ve engelsiz bir toplum oluşturmak için bu tür etkiliklerin devam etmesinin yararlı olacağını dile getirdi.

Kula Belediyesi Başkan Vekili Kavas ise, Kula Belediyesi olarak bu tür etkiliklere destek vermekten onur duyduklarını, engelsiz bir Kula oluşturmak adına projelerin devam edeceğini söyledi. Kavas, "Kula Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımız için birçok projeye imza attık. Dün sayın Millevekilimiz Hüseyin Tanrıverdi'nin de katılımları ile ilçede 15 adet akülü araç dağıtıldı. Belediyemiz proje birimi tarafından hazırlanan, Zafer Kalkınma Ajansı tarafında desteklenen "Engelsiz Kula" projesi engelli vatandaşlara yönelik olarak birçok hizmet sağlanacaktır. bunlardan bir tanesi de engelli vatandaşların kullanımına yönelik özel olarak tasarlanacak olan araçla, engelli bireylerin ücretsiz olarak taşınması sağlanacak" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber