AÜ ile il emniyet müdürlüğü arasında işbirliği protokolü

Anadolu Üniversitesi (AÜ) ile Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü arasında ‘Bilimsel Araştırma ve Eğitim İş Birliği' protokolünü imzaladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2013 21:06, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
AÜ ile il emniyet müdürlüğü arasında işbirliği protokolü

Konuyla alakalı Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, suç ve suçlularla mücadelede, sadece polisiye tedbirlerin yeterli olmadığı, yaşanan bireysel ve toplumsal olayların sosyal, siyasal, ekonomik ve diğer sebeplerinin de bilimsel olarak analiz edilmesi gerektiği, teknolojik gelişme ve ilerlemenin suçla mücadele yöntemlerine katkısının azami seviyeye çıkarılmasının hayati düzeyde önem arz ettiği bildirildi.

Baş döndürücü hızla gelişen teknolojinin içselleştirilerek, araç gereç ve yöntemlerini kullanmanın hedeflendiği aktarılan açıklamada, "Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, dünyada ortaya çıkan gelişmelere paralel olarak vatandaşımızın değişen beklentilerine cevap vermek için sürekli kendini yenilemiş, başta Anadolu Üniversitesi olmak üzere ilimizdeki üniversitelerle iş birliği içerisinde hizmetlerini sürdürmeye özen göstermiştir. Bu çerçevede, Anadolu Üniversitesi ile Eskişehir Emniyet Müdürlüğü arasındaki işbirliği çalışmalarının bir protokole bağlanarak kurumsallaşması amaçlanmaktadır" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber