Iğdır OSB işletmecilerin sorunları masaya yatırıldı

Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneği (AKTİSAD) Iğdır Organize ve Sanayi Bölgesi (Osb)'indeki işletme sahipleri ile bir araya gelerek sorunlarını masaya yatırdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2013 23:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Iğdır OSB işletmecilerin sorunları masaya yatırıldı

Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneği (AKTİSAD) Iğdır Organize ve Sanayi Bölgesi (Osb)'indeki işletme sahipleri ile bir araya gelerek sorunlarını masaya yatırdı.

Iğdır Osb'de bulunan Has Mandıra Süt işletmesinde yapılan toplantıya Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Türkan, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan, AKTİSAT Başkanı Bertan Sofuoğlu, işletme Has Mandıra Süt Yönetim Kurlu Başkanı İbrahim Yiğit ve Ziya Yiğit ile iş adamları katıldı. Derneklerinin 40 bin işadamı ve 7 bin şirket üyesi olan TUSKON Konfederasyonu çatısı altında faaliyet gösterdiğini ifade eden diyen Bertan Sofuoğlu, AKTİSAD olarak Iğdır Osb'deki bulunan işletmelerin sorunlarının dinlemek ve kaynaşmak amacı ile bu gün burada bulunduklarını belirtti.

Dernek olarak, Iğdır'da bütün sektörler ile bir araya gelip, sektörler bazında fikir alış verişinde bulunmayı hedeflediklerini belirterek Sofuoğlu, "Burada öne çıkan sorunları ve güzel fikirleri bir arada toplayarak, buradaki işletmelere dernek olarak ne katabiliriz konusunda çalışmalar sürdüreceğiz. Bu kahvaltıyı bizi bir araya getiren Ziya beye teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber