Can alan direkler kaldırıldı

Uşak Atapark mesire alanında 9 yaşındaki Mustafa Göcen'in ölümüne neden olan tonlarca ağırlıktaki su deposu direkleri, savcılık incelemesinin ardından kaldırıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Mayıs 2013 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Can alan direkler kaldırıldı

Uşak Atapark mesire alanında 9 yaşındaki Mustafa Göcen'in ölümüne neden olan tonlarca ağırlıktaki su deposu direkleri, savcılık incelemesinin ardından kaldırıldı. Talihsiz çocuğun cenazesi ise ailesi tarafından Uşak Devlet Hastanesi morgundan alınarak defnedilmek üzere Afyonkarahisar Hocalar İlçesi'ne bağlı Yeşilhisar Beldesi'ne götürüldü.

Uşak'ı yasa boğan olay dün meydana geldi. Uşak Belediyesi tarafından yapılan ihale sonrası su deposunun sökülme işini alan taşeron firma, Cumhuriyet Mahallesi'nde Atapark mesire alanı içinde bulunan, eski su deposunu kaynaklarla keserek parçaladı. Firma çalışanlarının, iddiaya göre önlem almadan bir hafta önce bırakılıp gittiği tonlarca ağırlıktaki demir ayak parçaları, Mustafa Göcen'in üzerine devrildi. Demir yığının altında kalan Mustafa Göcen, başı ezilerek hayatını kaybetti. Soruşturma başlatan Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı, olay yerindeki incelemelerini tamamlayarak Atapark içindeki demir direkleri kaldırttı. Kesilerek parçalanmasına rağmen her gün binlerce Uşaklının zaman geçirdiği Atapark'tan bir haftadır alınmayan devasa demir direkler, küçük Mustafa'nın ölümüne neden olunca bir gecede kaldırıldı, nispeten daha küçük olanların da en kısa sürede kaldırılacağı belirtildi. Polis taşeron firma yetkilisi S.S.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

CENAZE KÖYDE DEFNEDİLECEK

Kemalöz Mahallesi Papatya Sokak'ta bir apartmanda kapıcılık yaparak geçimin sağlayan Halil Göcen'in oğlu olan ve Bedriye Kadir Uysal İlkokulu 2-E sınıfında eğitim gören Mustafa Göcen'in cenazesi Uşak Devlet Hastanesi Morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Mustafa Göcen'in cenazesi Afyonkarahisar Hocalar İlçesi'ne bağlı Yeşilhisar Beldesi'nde öğle namazından sonra toprağa verilecek

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber