Fırtınanın kökünden söktüğü ağaç vatandaşların üzerine devrildi

Edirne'de fırtınan kökünden söktüğü ağacın kahvehanenin bahçesinde oturan vatandaşların üzerine düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Mayıs 2013 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fırtınanın kökünden söktüğü ağaç vatandaşların üzerine devrildi

hayatı olumsuz etkiledi. Tozu dumana katan fırtının kökünden söktüğü ağaçlar vatandaşların yaralanmasına, maddi hasara ve ulaşımda aksamalara yol açtı. 3 vatandaş çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 2 hastayı ambulansla hastaneye kaldırırken bir tanesini ayakta tedavi etti.

Bir başka ağaç da Talatpaşa Bulvarı Ayşekadın Camii yakınlarında yaşlı bir kadının üzerine düştü. Vatandaşların yardımıyla kurtarılan yaşlı kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Her 2 olayda yaralananların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Yola düşen ağaçların kaldırılması için belediye ekipleri seferber oldu. Ancak çok sayıda ağacın aynı anda düşmesi nedeniyle görevliler bir olaydan diğerine koşmak zorunda kaldı. Ağacın üzerinde devrildiği Ahmet Ocak, kahvehanenin bahçesinde oturdukları sırada ağacın üzerine devrildiğini ve yere uzandığını söyledi. Ocak, ağacın düşmesi sonucunda kollarından yaralandığını kaydetti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber