Yola dökülen yağ, polislere kaza yaptırdı: 2 yaralı

İstanbul Üsküdar'da arıza yapan bir kamyonun yola döktüğü yağ, motorize polis ekiplerinin kaza yapmasına neden oldu. Yağdan kayganlaşan yolda motosikletten düşen 2 polis memuru yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2013 17:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yola dökülen yağ, polislere kaza yaptırdı: 2 yaralı

Kaza, saat 15.30 sıralarında Üsküdar Libadiye Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde Ümraniye istikametine ilerleyen bir kamyon yolda arıza yaptı. Uzun süre arızanın giderilmesiyle uğraşan kamyon sürücüsü, arızayı giderdikten sonra olay yerinden ayrıldı. Ancak arıza yapan kamyondan yola yoğun bir şekilde yağ aktı. Kamyon sürücüsünün haber vermemesi nedeniyle yolda herhangi bir önlem de alınmadı. Saat 15.30 sıralarında ring görevini yerine getiren Kadir Yıldız yönetimindeki 48817 kodlu Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motorize polis timi, caddeden geçtiği sırada yoldaki yağ nedeniyle kaydı. Kayan motosiklette bulunan sürücü Kadir Yıldız ve yanında bulunan arkadaşı Yusuf Pasenli düşerek yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kazayı haber alan çok sayıda motorize polis timi olay yerine geldi. Yerde yatan yaralı arkadaşlarına destek olmaya çalışan polis ekipleri, bir yandan da trafiği açarak sağlık ekiplerinin olay yerine gelebilmesi için çaba gösterdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa konulan Kadir Yıldız, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken diğer yaralı polis Yusuf Pasenli bir süre daha olay yerinde ambulans bekledi. Pasenli de, olay yerine gelen ikinci ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı polis memurlarının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan kazayı gören vatandaşlar, motorize polis ekiplerinin yola akan yağ nedeniyle kaydığını belirtti. Sabah saatlerinde bozulan bir kamyonun yola yağ akıttığını anlatan görgü şahitleri kazanın da bu yağ nedeniyle meydana geldiğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber