Taksiciyi döven İngiliz turist adli kontrolle serbest

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Celal Vehbi Şakır'ı (52) döverek hastanelik eden alkollü İngiliz turist D.C.M. (30), sevk edildiği adliyede, bir ay süreyle ülkesine dönmeme ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne her cuma imza vermek koşuluyla adli kontrollü olarak serbest bırakıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Mayıs 2013 18:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Taksiciyi döven İngiliz turist adli kontrolle serbest

Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan günübirlik tur için Marmaris'e gelen İngiliz turist D.C.M., dün saat 15.00 sıralarında Tepe Mahallesi, Köylü Pazarı'ndan Celal Vehbi Şakır'ın kullandığı 48 T 4367 plakalı taksiye bindi. Sahilde taksiyle bir süre gezen D.C.M., Kemal Elgin Bulvarı'na geldiklerinde inmek istedi. İddiaya göre, 20 liralık taksi ücretini çok bulan İngiliz turistin itiraz etmesi üzerine, tartışma çıktı. Taksiden inen İngiliz turist, taksi şoförü Şakır'ı yumruklayıp, tekmelemeye başladı. Yüzüne aldığı darbeler nedeniyle kanlar içinde yerde yatan taksici Şakır, ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafatasında kırık olduğu ve geçici hafıza kaybı yaşadığı belirlenen Şakır, tedaviye alındı.

2.90 PROMİL ALKOLLÜ

Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, ülkesinin başkenti Londra'da itfaiye teşkilatında elektrik mühendisi olarak çalıştığı öğrenilen D.C.M.'yi gözaltına aldı. Özel Marmaris Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünde 2.90 promil alkollü olduğu belirlenen D.C.M., Çarşı Polis Merkezi'ndeki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen İngiliz turist, bir ay ülkesine dönmeme ve her cuma günü İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip imza vermek koşuluyla adli kontrollü olarak serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber