Yaşlı adam otel odasında ölü bulundu

Çorum'un Osmancık ilçesinde, otel odasında kalan kimsesiz yaşlı adam ölü bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2013 18:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yaşlı adam otel odasında ölü bulundu

bilgiye göre, ilçe halkı tarafından adı Behlül olarak bilinen Laçin ilçesine bağlı Gökgözler köyü nüfusuna kayıtlı Kemal Toprak (71), kimsesiz olduğu için otel sahibinin kendisine bir oda vererek sahip çıkması ile otel odasında yaşamını sürdürmeye başladı. Bir süredir otelde kalan Kemal Toprak'ın birkaç gün boyunca odasından çıkmadığını fark eden otel çalışanları durumu otel işletmecisine bildirdi. Kemal Toprak'ın kaldığı odaya girerek kendisini ile bilgi edinmek isteyen otel işletmecisi, Toprak'ın cansız bedeni ile karşılaştı.

Otel işletmecisinin durumu polis ekiplerine bildirmesinin ardından olay yerine gelen adli tabip, Kemal Toprak'ın cesedi üzerinde yaptığı inceleme sonucunda yaklaşık olarak 2 gün önce öldüğünü belirledi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından yaşlı adamın cesedi otopsi yapılmak üzere Osmancık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İlk belirlemelere göre kalp krizi teşhisi konulan Kemal Toprak'ın kesin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsinin ardından kesinleşeceği bildirildi.

Zararsız bir kişiliğe sahip olan Toprak'ın bulunduğu çevredeki kişiler ve esnaf tarafından sevilen, kendisine sahip çıkılan biri olduğu öğrenildi.

Yaşlı adamın ölümü ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber