Bakan Binali Yıldırım Osmaneli'nde

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bilecik'in Osmaneli ilçesine gelerek

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2013 18:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Binali Yıldırım Osmaneli'nde

Hızlı Tren Projesi şantiyesine incelemelerde bulundu.

Bakan Binali Yıldırım, Osmaneli ziyaretinde, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Kaymakamı Ali Ada, Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, İl Genel Meclis üyeleri ve Osmaneli Belediyesi Meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Bakan Yıldırım, TCDD Genel Müdürü Süleyman Kahraman ve projeyi yürüten firma yetkililerinden çalışmalarla ilişkin detaylı bilgi aldı. Bakan Binali Yıldırım, projenin kısa zamanda tamamlanması için tüm imkanların seferber edildiğini ve itinalı bir çalışma yürütüldüğünü söyledi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım, projenin 2013 Ekim ayı sonunda bitmesini planladıklarını, çalışmalarında şu ana kadar sorunsuz bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Hızlı Tren Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısında basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Bilecik bağlantı yolu ile ilgili bir soru üzerine Bakan Binali Yıldırım, konu ile ilgili çalışmaların hızla devam ettiğini, Belediye Başkanı Selim Yağcının da yapılan işlemlerden haberdar edildiğini söyledi. Yıldırım, açıklamasında, özellikle ulaşım konusunda Bilecik'in çok şanslı bir il olduğunu ve bölgenin en önemli koridorlarından biri olacağının altını çizdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber