Vücuttaki toksinler artık kabus değil

Sağlığımızı önemli şekilde etkileyen toksinlerden koşarak değil oturarak da kurtulunabilecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2013 17:48, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:57

Kimya dalında Nobel ödülü alan Amerikan Bilim Adamları Peter Arge ve Roderick Mackinnon'un müthiş buluşu sayesinde koşmadan, yürümeden, oturduğumuz yerde kitap veya gazete okuyarak toksinler dışa atılabiliyor.

Yiyeceklerden, solunum yolundan ve metabolizmayı bozan bazı ilaçlardan oluşan toksinlerin oturarak dışa çok rahat bir şekilde atılabildiğini belirten Essi Bostanlı Güzellik Merkezi sahibi Moji Dastori Anlatır, "Toksinlerin oluşturduğu en belirgin şikayetler arasında migren, aşırı terleme, kramp, tırnak ve saç problemleri, stres gibi rahatsızlıklar yer alıyor. Tüm bu rahatsızlıkları tetikleyen toksinleri ayak bölgesinden dışa atmasını sağlayan ayak detoksu, ayrıca önemli ölçüde kilo verdiriyor. 10 Kilometre yürüyüş yaparak vücudumuzdan attığımız toksinleri, artık oturarak yarım saatte atabiliyoruz. Yurt dışından getirdiğimiz ayak detoksu sayesinde müşterilerimize daha sağlıklı hizmet sunuyoruz" dedi.

ZAYİF BESLENME VE STRES TOKSİNLERİ DEPOLUYOR

Zayıf beslenme ve stresden dolayı aşırı miktarlarda diasetik, laktik, pirüvik, ürik, karbonik, asetik, bütirik ve hepatik asitler gibi atık ürünleri vücudumuzun biriktirme ve depolamaya eğilimli olduğunu belirten Essi Bostanlı Güzellik Merkezi sahibi Moji Dastori Anlatır, "Yaşlanırken, hastalıktan kaçınırken zindeliğin korunması ve vücudun her tarafında 'alkalin' br ortamın muhafaza edilmesi gerekiyor. Avrupa'da büyük ilgi gören ayak detoksu inanılmaz bir cihaz. Eğitim alan uzman kadromuz, sağlık hizmeti alan kişiyi önce rahat bir yere oturtuyor. Kişi bir yandan kitabını veya gazetesini okurken, bir yandan ayak bölgesinde toksinlerini dışa atıyor" dedi.

Amerika'nın üç yıllık bilimsel deneyine ve otuzbinden fazla kullanıcının gözlemine göre detoks cihazının vücuda hiçbir yan etkisi olmadığını belirten Moji Dastori Anlatır, "Cihazın detoksifikasyon terapisi saf su ve fiziksel terapidir. Bütün süreç güvenli rahat ve hızlıdır. Detoksifikasyon görülebilir test edilebilir ve hiçbir yan etkisi yoktur.Birçok kullanıcı detoks cihazını kullandıktan sonra çok rahat ve sağlıklı hissettiğini söylüyor. Bu işlemin ağrısı ve yan etkisi yoktur" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber