34 yıldır eşine bile anlatamadı

Antalya'da sürekli idrar kaçıran ve bu derdini uzun yıllar eşine bile anlatamayan kadın, laparoskopik cerrahi müdahaleyle sağlığına kavuştu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Mayıs 2013 12:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
34 yıldır eşine bile anlatamadı

Antalya'da doğuştan idrar yolunun vajene açılması nedeniyle sürekli idrar kaçıran ve bu derdini uzun yıllar eşine bile anlatamayan 34 yaşındaki Cemile Sarıca, laparoskopik cerrahi müdahaleyle sağlığına kavuştu.

İdrar kaçırma rahatsızlığı nedeniyle geçmişte 2 kez operasyon geçiren, ancak sağlığına kavuşamayan Cemile Sarıca, geçen hafta bu kez Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Ultrason çekimlerini inceleyen Op. Dr. İlter Alkan, Cemile Sarıca'nın nadir görülen çift idrar yolu olduğunu tespit etti. Bu yollardan birinin vajene açılmasından dolayı idrar kaçırdığını tespit eden Op. Dr. İlter Alkan, laparoskopik operasyonla Cemile Sarıca'yı sağlığına kavuşturdu. Op. Dr. İlter Alkan, kadınlarda sürekli idrar kaçırmanın nadir nedenlerinden birinin doğuştan çift idrar yolu olduğunu belirtti. Cemile Sarıca ise en yakın dostuyla bile bu durumu paylaşamadığını söyleyerek, 34 yıllık kabusumdan bu operasyonla kurtuldum ded

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber