Askerden izne geldi hırsızlık yaptı!

Tekirdağ'da vatani görevini yaparken izinli olarak geldiği Konya'da bir iş yerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen kişi, gözaltına alındı. Şüphelinin, ayakkabılarını çıkartıp iş yerine girme anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2013 22:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Askerden izne geldi hırsızlık yaptı!

Selçuklu ilçesi Nalçacı Caddesi'ndeki kuru temizleme dükkanından hırsızlık yapan kişi, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Kayıtlarda, şüpheli önce çevreyi gözetlemeye başlıyor. Çevrede kimsenin bulunmadığı sırada ayakkabılarını çıkarıp iş yerine giren şüpheli, çalışanlardan Zeynep Aktürk'ün cüzdan ve cep telefonunu alıyor. Şüpheli daha sonra, kapı önüne çıkardığı ayakkabılarını da alarak uzaklaşıyor.

Görüntülerden yola çıkan polis ekipleri, kimliği tespit edilen şüpheli Volken E'yi (21), merkez Karatay İlçesinde yakaladı.

Şüphelinin, Tekirdağ'da asker olduğu ve izinli olarak geldiği memleketi Konya'da başka bir hırsızlık olayına daha karıştığı iddiasıyla tutuklandığı, 45 gün kaldığı cezaevinden bir süre önce çıktığı öğrenildi. Şüphelinin, yakalandığı gün Tekirdağ'daki birliğine gitmek üzere otobüs bileti aldığı belirlendi.

Volkan E, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra askeri yetkililere teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber