Adıyaman'da esnaf- zabıta arbedesi: 2 yaralı

ADIYAMAN'da, ruhsatsız çalıştırıldığı gerekçesiyle mühürlenmek istenen işyeri sahipleri ile belediye zabıta ekipleri arasında arbedede 2 zabıta memuru yaralandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Mayıs 2013 22:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adıyaman'da esnaf- zabıta arbedesi: 2 yaralı

ADIYAMAN'da, ruhsatsız çalıştırıldığı gerekçesiyle mühürlenmek istenen işyeri sahipleri ile belediye zabıta ekipleri arasında arbedede 2 zabıta memuru yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Şire Pazarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, denetime çıkan zabıta ekipleri ruhsatsız çalıştığı belirlenen bir işyerini mühürlemek istedi. Bunun üzerine adı açıklanmayan işyeri sahibi ve yakınları ile zabıta memurları arasında tartışma çıktı. İddiaya göre kısa sürede büyüyen tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine 2 zabıta memuru, işyeri sahibi ve yakınları tarafından dövüldü. İhbar üzerine olay yerine gelen polisin müdahalesi ile sonlandırılan kavgada, hafif yaralanan zabıta memurları 36 yaşındaki Süleyman Karakaş ve 21 yaşındaki Mehmet Turan ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. İki zabıta memuru ayakta tedavileri yapılarak taburcu edildi.

Polis ekiplerinin, zabıta memurlarını dövdüğü öne sürülen 3 kişiyi gözaltına aldığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber