Yılın öğretmenine beyaz bayrak

Samsun'un Çarşamba ilçesi Kumköy İlkokulu, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın birlikte imzaladıkları protokol gereği temizlik ve hijyen kurallarına uygunluğundan dolayı beyaz bayrak aldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2013 21:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yılın öğretmenine beyaz bayrak

Samsun'un Çarşamba ilçesi Kumköy İlkokulu, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın birlikte imzaladıkları protokol gereği temizlik ve hijyen kurallarına uygunluğundan dolayı beyaz bayrak aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın yapmış oldukları protokol gereği temizlik ve hijyen kurallarına uygun okullarla verilen beyaz bayrak uygulamasına ilk defa bir birleştirilmiş sınıflar düzeyinde eğitim veren bir okula verildi. Gelen denetmenler tarafından, temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunan Samsun'un Çarşamba ilçesi Kumköy İlkokulu beyaz bayrak almaya hak kazandı.

Samsun Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş ve İl Sağlık Müdürlüğü'nden temsilciler ile birlikte Kumköy İlkokulu'nu ziyaret eden ekip okul öğretmeni Dilek Livaneli'ye Beyaz Bayrak ile birlikte belgelerini sundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, Kumköy İlkokulu'na yaptıkları ziyaretle alakalı olarak, "Öğretmenlerimiz yaptıkları çalışmaları yerinde incelemek için zaman zaman bu tarz ziyaretler yapıyoruz" dedi. Cora yaptıkları ziyarette ayrıca, Kumköy İlkokulu tarafından almaya hak kazanılan Beyaz Bayrak belgesini de takdim etmek için geldiklerini açıklamalarına ekledi.

Kumköy İlkokulu'nu çok beğendiğini açıklayan Cora, Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı Okullar Hayat Oluyor projesinin yapılan bahçe düzenlemesi ile birlikte bu okulda hayata geçtiğini ve velilerle birlikte bütün köy için okulun bir yaşam alanına dönüştüğünü belirtti. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber