Düğün için alınan altınları çaldı, 300 metre sonra yakalandı

Konya'da mutfak penceresini zorlayarak açıp girdiği evde, yatak odasında düğün için alınan bilezik ve paranın bulunduğu keseyi alıp kaçan hırsızlıktan 40 kaydı bulunan 17 yaşındaki A.H., devriye görevi yapan polis tarafından 300 metre ileride yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Mayıs 2013 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Düğün için alınan altınları çaldı, 300 metre sonra yakalandı

Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Selaaddin Eyyübi Mahallesi Kalecik Sokak'ta bulunan bir apartmanın zemin katında meydana geldi. İddiaya göre, A.H., Osman Kahriman'a ait evin mutfak camını zorlayıp açarak içeri girdi. Evde kimsenin olmadığını fırsat bilen ve değerli eşyaları aramaya başlayan A.H., yatak odasındaki çekmecede bulunan altın kesesini buldu. A.H., ev sahibi Osman Kahriman'in oğlu İsa Kahriman'ın 2 hafta sonraki yapılacak düğünü için aldığı 5 altın bilezik, 1 çift küpe ve 5 bin 100 lira para bulunan keseyi alarak kaçtı.

300 MERTE SONRA YAKALANDI

Eve girdiği pencereden çalıntı malzemelerle kaçan şüpheli A.H., yaklaşık 300 metre ileride bölgede devriye görevi yapan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından fark edildi. Hırsızlıktan 40 kaydı bulunduğu için şüphe üzerine durdurulan A.H.'nin yapılan üst aramasında iç çamaşırına gizlediği bilezik ve para olan kese bulundu. Gözaltına alınan A.H., suçunu itiraf etti. Ardından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

'DÜĞÜN İÇİN ALDIĞIMIZ ALTINLARIMIZI ÇALDI'

Hırsızlık sırasında komşularında misafirlikte olan ailenin diğer çocuğu 28 yaşındaki Fatih Kahriman, "Mutfak camının penceresini açıp içeri girmiş. Sonrada kardeşimin iki hafta sonra olacak düğünü için aldığımız 105 gram altın bilezik ve 5 bin 100 lira parayı alıp kaçmış. Sağ olsun polis ağabeylerimiz az ileride altınlarla beraber yakaladı. Hepimiz çok etkilendik. Annem fenalaştı, bizlerin müdahalesiyle kendine geldi" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber