Yılan korkusu dükkan kapattırdı

Çayırova'da hırdavat ve dekorasyon ürünleri satan iş yerine yılan giren iş yeri sahibi, 10 gündür iş yerini açamıyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2013 11:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yılan korkusu dükkan kapattırdı

Yılandan korktuğu için dükkana sadece kapısından bakabilen işletmeci Bahattin Yılmaz, yılanların etkisiz hale getirilmesi için her türlü yolu deniyor.

Son olarak sütün içine zehir koyarak dükkana bırakan Yılmaz, yılanların bu yolla etkisiz hale gelmesini planlıyor.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta işyerine giren yılanın arkadaşı tarafından fark edildiğini söyledi.

Yaşadıkları korku nedeniyle 10 gündür dükkana giremediklerini anlatan Yılmaz, dükkandaki malzemeleri de dışarı çıkaramadıklarını ifade etti.

Yılmaz, malzeme almak için içeri giren bir personelinin, yılanı görünce panikleyip dışarı kaçtığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yılanların yakalanması için itfaiye ve belediyeye başvurduk. Onlar ilaçlamalarını yaptılar. O günden beri girmiyoruz. Yılanlardan birini öldürdüler. Diğer 6 tanesi dükkanda. Ne yapacağımızı bilmiyoruz, çaresiziz. Yılan üzerimize gelecek diye tedirgin oluyoruz. İşçiler yılan tedirginliğiyle dükkana girmiyor. Dükkanı mecburen taşıyacağız. Bu sürede yaklaşık 25 bin liralık zararımız oldu" şeklinde konuştu.

Yılanın girmemesi için apartman kapısına mermer basamak yaptırdı

Dükkanın bulunduğu apartmanda yaşayan Akif Cinas da bina kapısının altından giren bir yılanı öldürdüklerini anlattı.

Belediye ekiplerinin de yaptıkları aramalar sonucu bir yılanın daha etkisiz hale getirildiğini ifade eden Cinas, önlem olarak apartman kapısının altına mermer basamak yaptırdığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber