Yaz Kuran kurslarında görev alacak personele seminer

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde 24 Haziran-23 Ağustos 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yaz Kur'an Kursları programının verimli olması amacıyla Çıldır Merkez Camiinde Yaz Kur'an Kurslarında görev alacak personele yönelik seminer düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2013 23:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yaz Kuran kurslarında görev alacak personele seminer

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde 24 Haziran-23 Ağustos 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yaz Kur'an Kursları programının verimli olması amacıyla Çıldır Merkez Camiinde Yaz Kur'an Kurslarında görev alacak personele yönelik seminer düzenlendi.

Semineri Ardahan Halil Efendi Mahallesi Ordu Camii İmam-Hatibi Ahmet Emin Kıranşal sundu. Kıranşal, seminerde ders materyallerinin kullanılması, fiziki mekanların güzelleştirilmesi, etkili bilgi sunmada dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verdi. Katılımcılar semineri büyük ilgiyle dinleyip önemli konuları not alırken, seminerin de son derece verimli geçtiğini ve faydalı olduğunu dile getirdiler.

Ardahan Halil Efendi Mahallesi İmam-hatibi Kıranşal ise yaptığı açıklamada "Yaz Kur'an Kursları öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim öğrenmesine, edep, haya ve güzel ahlak gibi değerler kazandırarak anne-babasına, toplumumuza, vatana ve millete hayırlı bireyler olmasına büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

Kıranşal 2013 Yaz Kur'an Kurslarında görev alacak tüm personele başarılar dileyerek seminerini tamamladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber