Emniyetten liseye kütüphane

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğü'nce "Mutlu Geleceğiniz için Doğruyu Seçin" projesi kapsamında Sinop Lisesi'ne kütüphane kuruldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2013 13:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emniyetten liseye kütüphane

Kütüphanenin açılışını Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Minoğlu, Sinop İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin ve İl Milli Eğitim Müdürü Emin Akkurt yaptı.

Vali Köşger, programda yaptığ konuşmada, gençlerle polisin bir araya gelmesi ve birlikte bir işi başarmış olmalarının son derece sevindirici olduğunu söyledi.

"Geleceğinizi vurarak, kırarak değil, bilgiyle donatarak değiştirin" diyen Köşger, şunları kaydetti:

"Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Her birinizin gözlerinde bu ülkenin geleceğini, istikbalini görüyorum. Geleceği bilgiyle kurarak değiştirmek en güzeli. Gelişmiş, kalkınmış ülkelerin her biri geleceklerini, gençlerini iyi yetiştirmesi üzerine, onların bilgi birikimlerini gelecek kuşaklara aktarma üzerine inşaa etmişlerdir. Bizim ülkemiz de çok güzel bir yola girdi. Kolay elde dilen çabuk kaybedilir. Günümüzde bilgiye ulaşım çok kolaylaştı. İnternet ortamında her türlü bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Ancak kolay ulaşılan kolay kaybediliyor. Kalıcı olan bilgi kitapları okuyarak elde edilen bilgidir."

Kütüphanede yer alan kitapları da inceleyen Vali Köşger, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber