İzinli asker, hastane tuvaletinde koluna uyuşturucu enjekte etti

Adana'da, askerden izinli gelen 22 yaşındaki Yalçın Fırat, hastane tuvaletinde şırınga ile koluna uyuşturucu enjekte etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Haziran 2013 13:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İzinli asker, hastane tuvaletinde koluna uyuşturucu enjekte etti

Adana'da, askerden izinli gelen 22 yaşındaki Yalçın Fırat, hastane tuvaletinde şırınga ile koluna uyuşturucu enjekte etti. Yarı baygın halde bulunan genç, "Gezi Parkı protestolarına katıldım, bu hale geldim" dedi.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Yeşilyuva Mahallesi'ndeki Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi görevlileri, tuvalette 2 genci yarı baygın halde buldu. Görevlilerin bildirmesi üzerine hastane polisi 112 Acil Servis'i arayarak ambulans istedi. Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne gelen sağlık görevlileri, kimliği belirlenemeyen ve durumu ağır olan gençlerden birini Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne götürdü. Yanlarında enjektör ve lastik hortum bulunan gençlerden Yalçın Fırat ise ilk müdahalesi yapıldıktan sonra başka bir ambulansla hastaneye sevk edildi.

Sağlık görevlilerinin müdahalesiyle kendine gelen Fırat, ambulansa taşınırken gazetecilere, Gezi Parkı protestosuna katıldığını ileri sürerek, "Gezi Parkı eylemine katıldım, o yüzden böyle oldum. Ben uyuşturucu filan almadım" dedi. Üzerinden askeri kimlik çıkan Yalçın Fırat'ın birliğinden izinli geldiği belirlendi. Yalçın Fırat ise Adana Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kollarına uyuşturucu enjekte ettiği belirlenen 2 gençle ilgili soruşturma başlatıldı. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber