Tüm-Bel-Sen iş bırakma eylemi

Tüm-Bel-Sen Zonguldak Şubesi, iş bırakma eylemi yaparak Taksim Gezi Park'ında yaşanan olaylara tepki gösterdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2013 20:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tüm-Bel-Sen iş bırakma eylemi

Tüm-Bel-Sen Zonguldak Şubesi Zonguldak Belediyesi önünde toplanarak iş bırakma eylemi yaptı ve Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayları protesto etti.

Zonguldak Belediyesi önünde basın açıklaması yapan Tüm-Bel-Sen Zonguldak Şube Başkanı Erol Yılmaz, "Bugün burada iş ve yaşam güvencemizi ve sosyal devleti tasfiye etmeyi amaçlayan yasal düzenlemeleri kabul etmediğimiz için buradayız. Kamu emekçilerinin iş ve yaşam güvencesi yanında bütün yurttaşların geleceğine yönelik yasal değişiklik girişimlerine karşı çıkmak için burada toplandık. Bugün burada Taksim Gezi Parkı'nda başlayıp ülke geneline yayılan demokrasi talepli gösteri ve yürüyüş yapanlara selamlar göndermek için buradayız. Üretimden gelen gücümüzü kullanıyor ve bugün öğlen 12'den yarın akşama kadar tüm ülke genelinde kamu çalışanları olarak greve çıkıyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Tüm-Bel-Sen Zonguldak Şube Başkanı Erol Yılmaz ve üyeleri Zonguldak Belediyesi önünden Zonguldak İsmet Paşa Parkı'na kadar sloganlar atarak yürüyüş gerçekleştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber