E posta ile daveti kabul eden Vali Erden, öğrencilerle yemek yedi

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, elektronik postayla kendisini akşam yemeğine davet eden öğrencinin teklifi üzerine öğrenci yurduna giderek öğrencilerle akşam yemeği yedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2013 11:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
E posta ile daveti kabul eden Vali Erden, öğrencilerle yemek yedi

Yurt girişinde öğrenciler ve okul yöneticileri tarafından karşılanan Erden, burada öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra yurdun yemekhanesine geçti. Yemekhanede öğrencilerle birlikte akşam yemeği yiyen Erden, burada yaptığı konuşmada yurdun öğrenci başkanı Ahmet Aydın'ın kendisini e-posta ile akşam yemeğine davet etmesi üzerine yemeğe katıldığını anımsattı.

Erden, "Ahmet sizler adınıza beni yemeğe davet edince çok mutlu oldum. İlk fırsatta buraya gelip sizinle aynı karavanadan yemek yemek istedim. Sizler burada ailelerinizden uzakta eğitim almak için çabalıyorunuz. Herbiriniz çok büyük fedekarlıklar yapıyorsunuz. Ümit ediyorum ki bu fedekarlıklarınız karşılıksız kalmaz. Türkiye sizlerin elleri üzerinde yükselecek ve dünyanın gelişmiş ülkeleri arasında yer alacak. Sizlerin en iyi eğitimi alması için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerin sorunlarını çözmek bizlerin asli görevi" dedi.

Vali Erden'i akşam yemeğine davet eden Vala Gedik Lisesi Erkek Öğrenci Yurdu Öğrenci Başkanı Ahmet Aydın ise gazetecilere yaptığı açıklamada, Vali Erden'in yemeğe geleceğini hiç düşünmediğini ifade ederek, "Sayın Valimizin benim davetimin üzerine yemeğe geleceğini duyunca inanamadım. Çok mutlu oldum. bizlere bu kadar önem verdiğini görmek beni ve arkadaşlarımı çok mutlu etti. Sayın Valimizin ziyareti bizleri motive etti" dedi.

Daha sonra okul yöneticilerinden bilgi alan Vali Erden, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra okuldan ayrıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber