2 aday aynı oyu aldı seçim ertelendi!

Suruç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Genel Kurulunda yapılan başkanlık seçiminde 2 adayın listesi eşit oy alınca seçim ertelendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2013 13:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
2 aday aynı oyu aldı seçim ertelendi!

Suruç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Genel Kurulunda yapılan başkanlık seçiminde 2 adayın listesi eşit oy alınca seçim ertelendi.

Koopereratif binasında yapılan seçimlerde, ortaya çıkan ilginç tablo bir anda ilçenin gündemine oturdu. İki listenin yarıştığı seçimde 144 üyenin 114'ü oy kullandı. Yarışan listeler 57'şer oy aldı. Oldukça gerilimli geçen seçimde, iki listenin kıyasıya mücadelesinin berabere bitmesi, çok sayıda üyeyi de şaşırttı. Kullanılan oylar sandık görevlileri tarafından tam

üç kere sayıldı.

Süprizli seçim sonucu, Suruç'ta bir ilk olurken, başkan adaylarından İsmail Şimşekli şaşkınlığını "Hepimiz çok şaşırdık. Daha önce böyle bir seçimin yaşandığını hatırlamıyorum" diye ifade etti.

Suruç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi başkanlığını vekaleten yürüten Feridun Yağmurlu ise sandıktan eşit oy çıkmasıyla ilgili olarak, "Biz de şaşırdık. Süpriz oldu. Üyelerimizin hepsi şaşkınlık içindeydi" diye konuştu.

Seçimlerin

23 Haziran 2013 Pazar günü saat 10'da yapılacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber