Öğrenci servisi kaza yaptı: 10 yaralı

DENİZLİ'de okul gezisinden dönen öğrencileri taşıyan servis minibüsü kaza yaptı. Minibüsün içindeki 10 öğrenci, hafif yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Haziran 2013 19:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, Çamlık Mahallesi Ulus Caddesi'nde bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen 'Denizli'nin Kahramanları' adlı tiyatro oyununu izlemek için öğle saatlerinde Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden yola çıkan öğrenciler, tiyatro gösterisini izledikten sonra okullarında dönmek üzere kendileri için ayrılan servis minibüslerine bindi. Gökhan Putgül (37) yönetimindeki 39 NN 619 plakalı minibüs, önünde giden ve aynı okulun öğrencilerin bulunduğu Bekir Atman'ın (33) kullandığı 20 DS 810 plakalı otobüse arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle minibüsün ön camı patlarken, 10 öğrenci hafif yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahale yapılan öğrenciler, daha sonra çeşitli hastanelere kaldırıldı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber