Kazada ölen servis personeli toprağa verildi

Bursa'da servis personeli olarak çalıştığı otobüsün TIR'a çarpması sonucu hayatını kaybeden Sinan Öztürk toprağa verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2013 21:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazada ölen servis personeli toprağa verildi

Bursa'da seyir halinde olan Bahri I. idaresindeki özel bir firmaya ait 16 KN 408 plakalı yolcu otobüsünün Yenikaraağaç köyü yakınlarında saat 04.00 sıralarında Hami K. yönetimindeki 17 PR 227 plakalı seramik yüklü TIR'a arkadan çarpması sonucu hayatını kaybeden 20 yaşındaki otobüsün servis personeli Sinan Öztürk, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine gencin annesi Saliha Öztürk ve yakınları, arkadaşları, sevenleri ve siyasiler katıldı. AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Orhangazi İlçe Başkanı Neşet Çağlayan'ın yanı sıra çok sayıda partili de Sinan'ı son yolculuğuna uğurlayanlar arasında yer aldı.

Ailesinin tek çocuğu olan ve 1 yaşındayken babasını kaybeden Sinan Öztürk'ün en büyük hayalinin otobüste çalışmak olduğunu ifade eden arkadaşları, bu hayalini gerçekleştirdikten sonra çok mutlu olduğunu ve işe başladıktan 1 ay sonra vefat ettiğini söylediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber