Kurşun yağmuruna tutulan otomobilde genç anne öldü

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde dün gece kurşun yağmuruna tutulan otomobilde bulunan evli 1 çocuk annesi 24 yaşındaki Meltem Karaçay öldü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Haziran 2013 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kurşun yağmuruna tutulan otomobilde genç anne öldü

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde dün gece kurşun yağmuruna tutulan otomobilde bulunan evli 1 çocuk annesi 24 yaşındaki Meltem Karaçay öldü.

Olay dün akşam saatlerinde, Gebze'nin Osman Yılmaz Mahallesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy Camisi yanında meydana geldi. 30 yaşındaki Ersin Karaçay ve eşi Meltem Karaçay, aynı semtte oturan arkadaşları Serkan Taşdemir yönetimindeki 34 T 9626 plakalı otomobille mahalleye döndü. Serkan Taşdemir aracını park ettiği sırada, aynı anda oradan geçen bir otomobilden araca 10 el ateş edildi. Saldırganlar daha sonra kaçtı. Otomobilin arka koltuğunda oturan Meltem Karaçay karın bölgesine isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Eşi Ersin Karaçay ile sürücü Serkan Taşdemir ise saldırıdan yara almadan kurtuldu.

AYNI ARAÇLA HASTANEYE GETİRİLDİ

Serkan Karaçay, aynı otomobille Meltem Karaçay'ı hızla Fatih Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak talihsiz kadın yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis, otomobili kurşunlayanların bu aile ile daha önceden aralarında husumet bulunan adı açıklanmayan kişiler olabileceği üzerinde duruyor. Saldırganların yakalanması için araştırmalar sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber