PAÜ Rektörü Kazdağlı'dan cevap...

Haber Giriş : 23 Ocak 2006 11:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'MESCİDİ HASTALAR İSTEDİ, BİZ DE AÇTIK'

Emin Çölaşan dünkü yazısında Pamukkale Üniversitesi doktorlarından birinden aldığı ihbar niteliğindeki mektubu aynen yayımlamıştı. Rektör Prof. Dr. Hasan Kazdağlı yayımlanan mektuptaki iddiaları cevapladı

Emin Çölaşan'ın dünkü yazısı'nın konuya ilişkin bölümü şu şekilde:

"Bir başka örnek. Pamukkale Üniversitesi doktorlarından aldığım yazılı başvuru: "Yeni hastane binamızın ana koridorunda birkaç gün önce bayanlar ve erkekler için iki ayrı mescit açtılar. Yatak kapasitemiz, odalarımız, dersliklerimiz, cihazlarımız yetersizken, Nöroloji Anabilim Dalı'nda yoğun bakım servisi için yer bulunamazken, projede olmamasına rağmen birdenbire iki mescit açıldı. Bu nasıl iştir? Bilinen nedenlerle isimlerimizin gizli tutulması ricasıyla."

Şu olanları iyi görün, yorumu lütfen siz yapın!"

REKTÖR KAZDAĞLININ AÇIKALMASI AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, hastane yönetimini Hürriyet Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'a şikayet eden personelin kamuoyunu yanlış bilgilendirdiğini söyledi.

Hastaneye en yakın caminin 2 km uzaklıkta olduğunu belirten Kazdağlı, bu yüzden hasta ve yakınlarının mescit talebinde bulunduklarını açıkladı. Bu talebe karşılık açtıkları mescitlerin hastane dışında, kantinin yanında yer aldığına dikkati çeken Kazdağlı, burasının iddia edildiği gibi hastaneye dahil edilmesi veya tedavi amaçlı kullanılması mümkün olmayan mekanlar olduğunu vurguladı. Çölaşan dünkü yazısında, aldığı başvuruya yer vermişti.

Haber 10

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber