Akyazı'nın engelsiz binasında sona geliniyor

Akyazı Belediyesi tarafından planlanarak Akyazı Kapalı Pazar Yeri yanında bir süredir yapımı devam eden Engelliler Merkezinin binasında çalışmalar tamamlanıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2013 16:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Akyazı'nın engelsiz binasında sona geliniyor

Bu güne kadar Engellilerin hep yanında olan ve engelli vatandaşların üretkenliğini arttırmak ve kendi özgüvenlerini kazanmaları açısından kurslar, çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler ve proje üstüne proje üreten Akyazı Belediyesi, Akyazı Kapalı pazaryeri yanında yapımı tamamlanmak üzere olan Akyazı'nın ilk engelsiz binasını bitiriyor.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı'nın engellilere yönelik titizlikle hazırladığı projeler ve yaptığı görüşmeler sonrasında geçtiğimiz günlerde açıklanan Akyazı'daki tüm kamu binalarının engelli vatandaşların giriş ve çıkışlarına uygun hale getirilmesi açısından yapılacak devrim niteliğinde değişikliğe gidilecek projeden sonra Akyazı'nın Engelsiz binasının da yapımı hızla tamamlanıyor.

Akyazı'da engel kalmayacak parolası ile yola çıkan Başkan Yazıcı, "Önce insanlar her yerde eşit olmalı herkese aynı eşitlikte hizmetlerden yararlanmalı engelliler topluma daha da çok kazandırılmalı onlar için yaşam daha da kolaylaştırılmalı. Bizde bu anlamda elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Akyazı'nın ilk engelsiz binasını tamamlamak üzereyiz. Tamamlanacak olan bu engelsiz binamızda aldıkları eğitimler ve kurslar sayesinde çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirecek. Burada birçok engelli vatandaşımız inanıyorum ki yaşama daha da sıkı sıkı bağlanacaklar. Hayata daha pozitif bakacaklar. Engellerini unutacak aslında engelsiz olduklarını anlayacaklar" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber