İşte eğitime ara verilen ve sınavları iptal edilen üniversiteler!

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Ocak 2006 14:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul, Marmara, Kadir Has ve Bahçeşehir üniversiteleri iki gün Fatih Üniversitesi bir gün tatil...

Marmara Üniversitesi', nden yapılan açıklama ile, eğitim ve öğretime 2 gün ara verildiği belirtilerek, bugün ve yarın yapılacak sınav ve derslerin de ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Sabancı Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, yarın ve 25 Ocak 2006 Çarşamba günü eğitim ve öğretim yapılmayacağı bildirildi.

İstanbul Üniversitesi ve Bahçeşehir üniversitelerinden yapılan açıklamalarda, her iki üniversitenin bugün ve yarın (24 Ocak Salı) günü tatil edildiği bildirildi.

İstanbul Kültür Üniversitesi de 23-27 ocak günleri yapılacak sınavları 6-10 şubat tarihlerine erteledi.

Kadir Has Üniversitesi'nde eğitime 2 gün ara verildi.

DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ'NDE SINAVLAR ERTELENDİ

Doğuş Üniversitesi, 2 gün içinde yani 23-24 Ocak tarihlerinde yapılması planlanan tüm sınavların ertelendiğini açıkladı.

Yeditepe Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, eğitime 24 Ocak Salı ve 25 Ocak Çarşamba günleri 2 gün süreyle ara verildiği kaydedildi.

Öte yandan, Işık Üniversitesi'nde de eğitime 3 gün ara verildi. Eğitime 23 Ocak 2006 Pazartesi öğleden itibaren, 24 Ocak 2006 Salı ve 25 Ocak 2006 Çarşamba günleri tatil edildiği iletildi.


İstanbul Valisi Muammer Güler, kentte beklenen kötü hava koşulları nedeniyle kamu kurumlarında çalışan özürlü personelin 3 gün süreyle idari izinli sayılacağını bildirdi.



Kahramanmaraş'ta yoğun kar yağışı nedeniyle Sütçü İmam Üniversitesi'nde (KSÜ) eğitime 2 gün ara verildi.

KSÜ Senatosu, sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 2 gün süreyle eğitime ara verildiğini açıkladı. Final dönemi olması nedeniyle sınavların iptal edildiği belirtilen açıklamada, hava şartlarının normale dönmesi halinde çarşamba günü eğitime yeniden başlanacağı kaydedildi.

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber