İstanbul Valisi kırmızı alarm verdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2006 19:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Güler, İstanbulluları uyardı: Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın. Kırmızı alarma geçtiklerini belirten vali, 2004'teki gibi doğal afetle karşı karşıya kalınabileceğini vurguladı.

İstanbul Valisi Muammer Güler, meteorolojinin yaptığı uyarının dikkate alınması çağrısında bulundu. Güler, "Bu bir kırmızı alarm durumudur. 2004'te yaşananın benzeri bir doğal afetle karşı karşıya kalabiliriz" dedi.

Vali Güler, Kınalı'dan İstanbul istikametine ve Hadımköy'den Edirne'ye TEM'de trafik akışının durdurulduğunu ve araçların E-5'e yönlendirildiğini söyledi. Bu aksaklığın Kınalı ve Kumburgaz'da meydana gelen kazalardan kaynaklandığını belirten Güler, gün boyunca kent genelinde 310 trafik kazası meydana geldiğini bu olaylarda 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Mecbur kalmadıkça kimsenin sokağa çıkmaması gerektiğini vurgulayan İstanbul Valisi, "Sabaha kadar bu fırtına artarak devam edecek. Bu ciddi bir uyarıdır. Bazı yerlerde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı. yine rüzgarın hızı sabaha kadar artarak devam edecek" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber