Afyonkarahisar'da kopan parmaklar Alanya'da dikildi

AFYONKARAHİSAR'da, 15 aylık Muhammet Çetiner'in patoz makinesinin kayışına takılarak kopan 3 parmağı, Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki Başkent Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde 8 saat süren ameliyatla dikildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Haziran 2013 20:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Afyonkarahisar'da kopan parmaklar Alanya'da dikildi

Afyonkarahisar'da dün sabah saatlerinde tarlada çalışan ailesinin yanında oynayan Muhammet Çetiner, bir anda çalışır durumdaki patoz makinesinin kayışına sağ elini kaptırdı. İşaret parmağı, orta parmağı ve yüzük parmağı kopan minik Muhammet, ailesi tarafından Afyonkarahisar'daki bir hastaneye götürüldü. Kopan parmakları buz torbasına konulan Muhammet Çetiner, Afyonkarahisar'da 2 hastane dolaştırıldıktan sonra mikrocerrahi uzmanı olmadığı için, 6 saat sonra ambulans helikopterle Alanya'daki Başkent Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada ameliyata alınan Muhammet Çetiner'in parmakları, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şükrü Şahin ve ekibi tarafından yerine dikildi. 8 saat süren operasyonun ardından Muhammet Çetiner, yoğun bakımda tedaviye alındı.

OPERASYON BAŞARILI GEÇTİ

Yrd. Doç. Dr. Şahin, zor bir operasyon yaptıklarını söyledi. Benzer operasyonlarda ilk 3 günün çok kritik olduğunu kaydeden Yrd. Doç. Dr. Şahin, "Hasta kazadan 6 saat sonra bize geldi. Bu operasyon açısından dezavantaj. Ancak başarılı bir operasyon gerçekleştirdik" dedi.

Anne Sevilay Çetiner ise oğlunun tarlada oynarken elini patoz kayışına kaptırdığını, olay anını görmediklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber