Ambulansın arkası boş, ilerleyelim beyler!

Haber Giriş : 25 Ocak 2006 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkent, dokuz kişinin öldüğü halk otobüsü kazasının şokunu atlatamadan dün de bir yolcu otobüsü kazasına sahne oldu. Buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp devrilen otobüste iki kişi öldü 22 kişi yaralandı. Uzun süre bekleyen yaralılar ambulansa balık istifi yerleştirildi.

Gaziantep-İstanbul seferi yapan Cemalettin Mazlum yönetimindeki yolcu otobüsü, dün sabah 04.00 sularında Anadolu Bulvarı üzerinde buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp devrildi. Kazada Yücel Kazazoğlu ile kimliği belirlenemeyen bir kişi öldü.

Kazanın ardından otobüs şoförü Cemalettin Mazlum gözaltına alınırken, ambulanslar gecikince, yaralılar donma tehlikesi atlattı. Otobüsün camlarını kırarak dışarı çıkan yaralılar, ambulanslar gelene kadar polis araçlarının içinde bekletildi.

Yaralılar bekletildi
15 yaralı, gelen ilk ambulansa bindirildi ve kaza yerinde 10 dakika daha bekletildikten sonra götürüldü. Diğer yaralılar ise daha sonra gelen üç ambulansa bindirildi. Yaralıların, Gazi Üniversitesi ile Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanelerinde tedavi altına alındığı açıklandı.

radikal

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber