Lise öğrencisi Sümeysa'dan 6 gündür haber yok

Balıkesir'in Manyas İlçesi'ne bağlı Kızıksa Köyü'nde oturan lise birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Rümeysa Alan'dan 6 gündür haber alınamıyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Haziran 2013 13:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Lise öğrencisi Sümeysa'dan 6 gündür haber yok

Balıkesir'in Manyas İlçesi'ne bağlı Kızıksa Köyü'nde oturan lise birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Rümeysa Alan'dan 6 gündür haber alınamıyor. Ailesi, hayatından endişe ettikleri kızlarının bulunmasını istiyor.

Manyas İlçesi Kızıksa Köyü'nde oturan Salar Lisesi birinci sınıf öğrencisi Rümeysa Alan, geçen cuma günü okula gitmek üzere evden ayrıldı. Kızının eve dönmemesi üzerine İbrahim Alan, Manyas Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu. Jandarma tarafından yapılan ilk araştırmada, Rümeysa Alan'ı arkadaşlarının en son cuma günü saat 13.30'da Bandırma'ya giderken gördüğü belirlendi.

Kızının derslerinin iyi olduğunu ve teşekkür belgesini almak için 2 puanının eksik olduğunu kaydeden İbrahim Alan, "Kızım en son arkadaşlarıyla konuşmuş ve 'Bandırma'ya gidiyorum' demiş. Kızımın bulunması için jandarmanın yanı sıra Bandırma Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne de başvurdum. Ne olduğunu bilmiyorum, düşünemiyorum. Evlenmek için kaçtıysa gelsin söylesin, yüzüklerini ben takayım ama organ mafyası var, fuhuş mafyası var; onun için korkuyorum" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber