Pikniğe giden öğrencilerin zehirlendiği iddiası

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akkuzu: - "Yapılan tahliller neticesinde herhangi bir besin zehirlenmesi emaresine rastlanılmadığı bildirilmiştir

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2013 16:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Pikniğe giden öğrencilerin zehirlendiği iddiası

Fethiye'de pikniğe giden yurt öğrencilerinden 9'unun zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılması ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, "Yapılan tahliller neticesinde herhangi bir besin zehirlenmesi emaresine rastlanılmadığı bildirilmiştir" dedi.

Akkuzu, gazetecilere yaptığı açıklmada, Fethiye Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğüne bağlı Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Yurdu'nda kalan öğrencilerin 4 personel eşliğinde Nif Arpacık köyüne pikniğe gittiklerini hatırlattı. Piknikte 2 öğrencinin karın ağrısı ve mide bulantısı olduğnu söylemesi üzerine 112 Acil Servis ekiplerinin çağrıldığını belirten Akkuzu, "2 çocuğumuzun Acil servise intikali sağlanmıştır. Pikniğe katılan 9 çocuk ve personel ise Fethiye Devlet Hastanesi Acil servisine tedbir amaçlı götürülmüştür" dedi.

Acil serviste öğrenci ve personelin kan tahlilleri yapılarak, tedbiren serum verildiğine işaret eden Akkuzu, "Herhangi bir zehirlenme olmadığının tespit edilmesi üzerine kuruluşa dönülmüştür. Yapılan tahliller neticesinde herhangi bir besin zehirlenmesi emaresine rastlanılmadığı bildirilmiştir. Haberin bize ulaşması üzerine Fethiye'ye giderek hastane yetkilileri ile görüştüm. Doktorlar da bana gıda zehirlenmesinin olmadığını, tedbir amaçlı işlemlerin gerçekleştirildiğini söylediler" diye konuştu.

Akkuzu, yurtta kalan çocukları da ziyaret ettiğini belirterk, gayet sağlık ve morallerinin yerinde olduğunu kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber